Přeskočit na obsah

Dny odpovědného podnikání v čsob

V kampusu ČSOB jsme 25. ledna spoluzahájili Dny odpovědného podnikání, které zde potrvají až do 15. února.  Akce má za cíl představit veřejnosti téma sociálního podnikání a také inspirovat korporátní společnosti a veřejnou správu pro spolupráci se sociálními firmami.

Organizátory jsou skupina ČSOB, náš sociální podnik Kolibřík CSR a Deklarace odpovědného podnikání. Deklarace kromě odborné záštity organizovala také přesun výstavy Sociální podnikání v Česku a Evropě. Na slavnostním zahájení ji převzal z rukou kancléře Sněmovny Martina Plíška generální ředitel ČSOB Aleš Blažek.

 „Propojení světa sociálního podnikání s tím korporátním má ohromné přínosy a ukazuje to nejlepší z obou světů – usměvavé prodejce ze sociálních firem, kvalitní produkty s vysokou přidanou hodnotou a srdečné zaměstnance korporace ČSOB, která CSR skutečně žije. Děkujeme za to, že jsme dostali příležitost podílet se na tomto krásném projektu,“ uvedl jednatel společnosti Kolibřík CSR Josef Novotný.

Součástí zahájení DNŮ byl vedle studia CSR TALKS, z něhož budeme přinášet jednotlivé díly, také veletrh sociálních podniků. Ten zaznamenal velký ohlas jak od necelé dvacítky prodávajících sociálních firem, tak od stovek bankéřů, kteří zahájení i veletrh navštívili.

Fotoreport: https://odpovednepodnikani.cz/foto-dny-csob/