Přeskočit na obsah

Oslavili jsme 10 let letu Kolibříků

Zdá se téměř neuvěřitelné, že Kolibřík vzlétl již před deseti lety. V pondělí 9. října jsme naše 10. narozeniny oslavili ve Oscar’s by Vienna House Andels. Při této příležitosti jsme měli možnost setkat se v jiném než pracovním prostředí a vzájemně sdílet své nápady, postřehy a zkušenosti.

Oslava byla překvapením pro našeho zakladatele Josefa Novotného, v jehož hlavě vznikl kdysi nápad založit brněnské call centrum, dávající pracovní příležitosti lidem znevýhodněným na trhu práce.

Jak Kolibřík stárl a měl pod svými křídly stále více zaměstnanců, začal se postupně zaměřovat na větší množství aktivit, přeletěl hranice města Brna do založil pobočky v Praze, Hradci Králové a dalších městech.

Na oslavě kulatin se tak sešli zaměstnanci, partneři a spolupracovníci z různých koutů republiky a společně vytvořili hřejivou atmosféru, která kontrastovala s deštivým počasím toho dne. Moc děkujeme vám všem, kteří dorazili uzavřít první dekádu letu Kolibříka a popřát mu vše nejlepší do dalších (nejméně) deseti let.