Přeskočit na obsah

Senátorka Miluše Horská na návštěvě u Kolibříků v Hradci Králové

Pobočka našeho sociálního podniku v Hradci Králové hostila v pátek 21. června vzácnou návštěvu – senátorku za region Pardubicko Miluši Horskou. Ta se na půdě horní komory Parlamentu dlouhodobě věnuje tématu sociálního podnikání a integraci hendikepovaných nejen do pracovních procesů.

Paní senátorka se seznámila s chodem naší firmy i konkrétními lidskými příběhy našich hendikepovaných zaměstnanců. Kolibříky navštívila na pracovišti klientského centra a back office v ČSOB za doprovodu naší výkonné ředitelky Věry Hoškové, manažerky hradecké pobočky Petry Smolové a ředitele klientského centra Jakuba Hlaváče z ČSOB.

“Paní senátorka je obdivuhodná žena, která zasvětila svůj život vedení školy pro hendikepované děti Svítání, a její zkušenosti jsou pro nás tedy velmi inspirující. Všechny odzbrojila svou energií, otevřeností a srdečností a také velkým zájmem o naši práci a náš sociální podnik. Mám velkou radost, že jsme společně nastínily i možnou budoucí spolupráci se Senátem, moc se na to těšíme,“ komentovala návštěvu výkonná ředitelka Kolibříka Věra Hošková.