Přeskočit na obsah

Silvestr 2019 a nový let Kolibříka

Je to již sedm let, kdy jsme se s mým týmem rozhodli využít našich zkušeností z oblasti klientského servisu a propojit je se sociálním podnikáním. Za tu dobu se změnilo mnohé, ve spoustě věcí jsme se poučili a naopak v mnohých také poučovali. Např. v tom, že i kolegové se zdravotním handicapem mohou být cenným zdrojem nových zákazníků, řešením kvalitní péče o klienty či úspěšnými realizátory velké spousty telemarketingových a back office kampaní.

Jedním z dalších vítězství je náš i projekt Kolibřík CSR, který má za sebou úspěšný druhý rok a právě nový směr integrace zdravotně postižených kolegů do korporátních organizací je ten, kterým se společnost sales24 s. r. o. počínaje příštím rokem bude téměř výhradně zabývat.

Sloučení Kolibřík Call Centrum a Comdata PRO

Díky Kolibřík CSR jsme se seznámili s báječnými lidmi ze společnosti Comdata a vytvořili ojedinělý projekt, který bude znamenat důstojnou práci, práci na míru pro zdravotně znevýhodněné v největším sociálním call centru v Česku. Je tedy logické, že jsme právě do tohoto společného projektu začlenili i Kolibřík Call Centrum.

V příštím roce se budeme věnovat integraci činností a zaměstnanců do nové společnosti Comdata PRO, zároveň spolurozvíjet aktivity značky Kolibřík CSR, která se stává vlajkovou lodí sales24 s.r.o. Rád bych zaměstnancům Kolibřík Call Centrum a rovněž partnerům poděkoval za skvělých sedm let a popřál nám všem mnoho zdaru v další podpoře zaměstnávání zdravotně znevýhodněných a společenské odpovědnosti.

Josef Novotný
Zakladatel sales24 s.r.o. a sociálních značek
Kolibřík Call Centrum a Kolibřík CSR

Počínaje 1. lednem 2020 přechází naprostá většina činností a celý management značky Kolibřík Call Centrum do nové sociální firmy Comdata PRO. Novou misí se stanou aktivity Kolibřík CSR.

Štítky: