Přeskočit na obsah

Příběh Kolibříka: rozhovor s Ladislavem Vítkem

V Kolibříkovi si vážím kolektivu, říká s Ladislav Vítek, administrativní pracovník v oddělení storen a e-mailové komunikace, a dodává: není důležité to, kolikrát spadneme. Důležitější je, kolikrát jsme schopni vstát a pokračovat dál.

Jak dlouho u nás pracujete?

V Kolibřík CSR jsem bezmála dva roky.

Jak vypadá Váš pracovní den?

Po příjezdu do práce zapnu notebook a po přihlášení zamířím pro papírové smlouvy na podatelnu. Papírové smlouvy roztřídím, spočítám a zaeviduji. Zpracovávám e-maily pro Českomoravskou stavební spořitelnu. Kontrola smluvních dokumentů probíhá jak v papírové, tak i v elektronické formě. Poté je čas si dát oběd. Po obědě se vrhnu na další kontrolu smluvních dokumentů a na konci pracovní doby spočítám, kolik jsem toho zpracoval.

To vypadá na náročný den hlavně pro pozornost. Jak potom relaxujete?

Někdy jedu po pracovní době do wellnes nebo barber shopu. Když přijdu domů, tak si obvykle pustím film či seriál. 

Jak jste se, Láďo, dozvěděl o Vaší pozici a jak jste se k nám dostal?

O mé pozici jsem se dozvěděl přes internetový portál fajnbrigády.cz. Poslal jsem motivační dopis a uspěl v rámci výběrového řízení.

Co Vám na vaší práci vyhovuje?

Pracovní pozice je mi ušitá na míru. Velmi mi sedí prostředí, ve kterém pracuji, kolektiv. A také vedení Kolibříka, manažerka a vedoucí týmu. Z činností mi jde a baví taxace a tipování storen a změn. 

Kdybyste si na den mohl s někým v Kolibříku vyměnit pozici, s kým by to bylo a proč?

Zajímaly by mě vedoucí pozice a pozice nad vedoucím. Vidět, jak to s námi je občas těžké, kolik toho máte na zařizování. Zajímalo by mě to proto, že s vámi jsem na 100 procent spokojený, všichni jste příjemní, pozitivní a usměvaví lidé i přes to, že toho máte hodně.

Už jste si vybral nějaký Benefit, které Kolibřík nabízí? Co bude ten příští?

Z Benefit programu jsem využil COLIBRI FOND, dotovaný mobil, zdraví a překvapení, 13. plat. Příště určitě využiju nabídku z videotéky a divadelních představení. Za Benefitkartu moc děkuji!

Štítky: