Přeskočit na obsah

COLIBRI FOND: 613.000 KČ NEJEN PRO NAŠE ZAMĚSTNANCE

Víte, co je Colibri fond? Zdravotní a sociální fond Skupiny Kolibřík, výjimečný projekt spuštěný v roce 2020.  Primárně slouží a pomáhá našim OZP a OZZ zaměstnancům, kteří se ocitnou v tíživé životní situaci. Příspěvek z fondu však mohou čerpat i další osoby, příběhy či neziskové organizace, které naši zaměstnanci sami nominují.

„Cítíme odpovědnost k našim zdravotně znevýhodněným zaměstnancům, zároveň nás oslovují malé příběhy z našeho okolí. Proto každoročně rozdělujeme finance těm, kteří se dostali do finanční tísně, chystají nákup například speciální kompenzační pomůcky nebo potřebují podpořit v nákupu speciálních léků či v platbách za energie,“ vysvětlil jednatel Skupiny Kolibřík Josef Novotný.

V loňském roce 2022 jsme prostřednictvím Colibri fond darovali Kolibříkům a neziskovým organizacím celkem 613 tisíc korun a letos už si svoje dary první Kolibříci také převzali.
 
Colibri fond vša není jediným zpsobem, jak pomáháme tam, kde je to potřeba. V loňském roce jsme uspořádali také sbírku na pomoc Ukrajině, ve které se vybralo mezi zaměstnanci a vedením společnosti téměř 300 tisíc Kč.