Přeskočit na obsah

PODPORUJEME VYDÁNÍ KNIHY KOLIBŘÍKA DAVIDA SVODOBY

Duševní onemocnění není tabu, ani slabost či nezodpovědnost. V Kolibříku pracujeme zcela běžně i s psychicky nemocnými kolegy a jedním z nich je i brněnský David Svoboda. Pomáháme mu nyní s vydáním jeho druhé knihy o životě s bipolární poruchou „Ještě citlivější zpověď jednoho blázna“. 

Svůj příběh o životě s bipolárním poruchou začal David vyprávět už loni ve své první knize „Citlivá zpověď jednoho blázna.“ S cílem přiblížit lidem svět psychických nemocí a psychiatrie a bořit mýty a předsudky s tím spojené.

„Vydáním své první knihy jsem snad pomohl pár lidem s podobnými problémy a taky sám sobě smířit se s minulostí a najít sám sebe. Přes 10 let bojuji s bipolární poruchou a loni jsem se rozhodl svůj boj zhmotnit na papír. Sen se podařilo splnit a díky úžasným ohlasům přišla nová výzva – zkusit napsat nyní druhý díl,“ říká David. 

Stejně jako je David součást mise Kolibříka, stal se nyní i Kolibřík součastí Davidovy mise. Vydání jeho druhé knihy jsme podpořii částkou 20 tisíc Kč v crowfundingové kampani na Donio.cz

Věříme, že i další Kolibříci nebo fandové se zapojí a pomohou tak Davidovi mazat stigma kolem duševních potíží. Přispět jakoukoli finanční částkou je možné zde:

Štítky: