Přeskočit na obsah

ONLINE SLET KOLIBŘÍKŮ 2024

Je nás už více než sto z různých koutů Česka. Při našem tradičním All Staff setkání jsme virtuálně propojili naše kolibřické týmy z Prahy, Hradce Králové, Brna a dalších měst, abychom sdíleli informace a také dali prostor vyjádřit se našim OZP a OZZ kolegům k tématům, která je zajímají nejvíce.

O čem konkrétně byla řeč?

V úvodu setkání jsme zhodnotili loňský turbulentní rok 2023 a nastínili výzvy pro rok 2024. Poté jsme představili naše strategické projekty. Ty interní, které se zaměřují na další možnosti zaměstnávání hendikepovaných prostřednictvím nových spoluprací, např. s firmami DPD, Cormen či s vinařstvím Hort. A také projekty externí „přesahové“, kam patří aktivity rozšiřující povědomí o sociálním podnikání, například národní ceny sociálního podnikání Zlatá Vážka. 

Dále jsme reportovali výsledky našeho charitativního projektu Colibri fond, který v roce 2023 pomohl našim zaměstnancům a dalším potřebným částkou 1 milion korun. Jeho pokračováním bude nově vznikající Nadační fond Kolibřík s ještě větším charitativním záběrem.  A rovněž jsme zodpovídali dotazy a sbírali nápady a podněty od našich zaměstnanců.

Potěšilo nás, že jsme se sešli skutečně v hojném počtu a mohli jsme našim Kolibříkům poděkovat za to, že jsou s námi. Právě oni totiž tvoří srdce našeho sociálního podniku,“ zhodnotil setkání ředitel Kolibříku Zdeněk Kosour.