Přeskočit na obsah

Vznik Skupiny Kolibřík

Po osmi letech společnost sales24 s.r.o., rozvíjí svoji strategii do nových oblastí a společností. Nové subjekty budou zastřešeny pod brandem SKUPINY KOLIBŘÍK.

Z důvodu rozšíření činnosti do více segmentů jsme se rozhodli rozdělit aktivity firmy sales24 s.r.o. do pěti společností tak, aby zaměření více odpovídalo specifikům jednotlivých oborů. Nový systém zpracování zakázek umožní navyšovat kvalitu outsourcingových služeb.

Do nových společností převádíme zaměstnance za stejných nebo výhodnějších pracovních podmínek jako měli doposud, uvádí Josef Novotný, výkonný ředitel a jednatel společnosti.

Nové společnosti ve SKUPINĚ KOLIBŘÍK:
  • Kolibřík Dokument s.r.o. – kolektování dokumentů
  • Kolibřík Services s.r.o. – optimalizace podatelen a pošty
  • CSR WORK s.r.o. – podpora office managementu
  • Zebra Outsourcing s.r.o. – služby back office 
  • Kolibřík CSR s.r.o. – služby zákaznické péče

 

V sociálním podnikání pracujeme již osmým rokem. Působíme v pěti městech České republiky, jednotlivé pobočky spravují tři managerské týmy. Jedná se o Prahu, Hradec Králové, Brno, Jirny a Náchod, přibližuje provozní ředitelka Klára Hegerová.

Skupina Kolibřík zaměstnává více než 100 zaměstnanců, 90 % z nich jsou hendikepovaní spoluobčané.

„Nová strategie rozdělení aktivit do 5ti společností nám umožní lépe se profilovat u nových zakázek a ještě více navýšit zaměstnaneckou péči. Společnost sales24 s.r.o., bude fungovat samostatně nad rámec nově vytvořené skupiny a její mise bude naplňována v oblastech poradenství CSR konzultací sociálního podnikání, uzavírá ředitel obchodu a marketingu Skupiny Kolibřík Zdeněk Kosour.