Přeskočit na obsah

S COLIBRI FONDEM plníme sny už třetím rokem

Nejsme lhostejní k životním příběhům našich kolegů a snažíme se je provázet na cestě k jejich cílům. Náš FOND POMOCI COLIBRI je tu proto už třetím rokem pro všechny, kteří se ocitli v těžké životní situaci. V letošním prvním pololetí jsme poskytli dary v celkové výši 380 tisíc Kč, což je podstatně více než loni a než jsme plánovali.

Kam tyto peníze doputovaly? Převážně našim OZP zaměstnancům na výdaje, jako jsou: různé zdravotní pomůcky a procedury (psychoterapie, rehabilitace, speciální injekce, zubní náhrady a implantáty…); různé kompenzační pomůcky (dioptrické brýle, kancelářské židle, sluchadla apod.); speciální aktivity našich úspěšných Kolibříků (podpora vydání knihy Kolibříka Davida a atletický sponzoring paraatleta Martina) či jiné charitativní účely (dar 100 tisíc Kč na následky zemětřesní v Turecku).

„Jsem hrdá, že jsem Kolibříkem, protože taková podpora hned tak v jiné firmě není. Cítím se teď jako znovuzrozená,“ prozradila kolegyně Gábina, která dostala příspěvek na zubní implantáty. Kolibřice Hanka okomentovala svůj příspěvek na bifokální brýle slovy: „Sama bych na ně šetřila velmi dlouho. Díky Kolibříkovi nyní můžu lépe vidět a tedy i pracovat.“

Díky COLIBRI FONDU tak plníme jeden z principů sociálního podnikání: vkládáme zisk společnosti do podpory potřebných, a to nejen samotných Kolibříků, ale i dalších lidských osudů nebo neziskových organizací.